Logo proiect heroi
Toate caravanele
Caravana Sibiu

Caravana Sibiu

Marpod

29-30 Septembrie 2023

cuvânt cheie: recunoștință

Cum a fost?

- Dar pentru tine, Andreea, ca medic rezident care tocmai și-a petrecut ziua consultând împreună cu colegii cei 97 de pacienți din caravana aceasta, cum e să fii parte din proiectul He-Ro-I?
- E foarte fain că am reușit să adunăm în jurul nostru medici specialiști tineri, împreună cu rezidenți, cu care facem o echipă pe care o simt dinamică, o simt entuziastă și deși la finalul unei caravane mă simt zdrobită de oboseală, e sentimentul că ai putut să faci o diferență în viața unor oameni care au un acces mult mai dificil la lucruri pe care noi le luăm de bune.
- E altfel decât la spital? Cum sunt oamenii?
- Pe oameni îi simt nerăbdători, curioși, și în final foarte, foarte recunoscători. Sunt foarte deschiși, pentru că simplitatea lor le oferă și o deschidere față de doctor, își spun acolo toate problemele, nu doar pe cele medicale - că mâine ei întorc fânul, că poimâine ei nu pot să ajungă la Cluj din alte probleme - și creează așa un sentiment de familiaritate. (Andreea Fodor, medic rezident gastroenterolog)

Galerie

Caravana HEROI
Electrocardiogramă
Realizarea unei ecografii
Realizarea unei ecografii
Realizarea unei ecografii
Electrocardiogramă
Realizarea unei elastometrii
Realizarea unei ecografii
Informarea pacientului
Logo proiect heroi
State-of-the-art colaborativ ROmânia-Islanda în managementul HEpatopatiilor cronice și a complicaţiilor acestora, ciroza hepatică și cancerului hepatic, destinat grupurilor vulnerabile din România, inclusiv Romi.
Logo liechtensteinLogo ministerul sănătății

Proiect implementat de:

Logo institut regional de gastroenterologie si hepatologie

În parteneriat cu:

Logo caravana cu mediciLogo landspitali

Urmărește-ne pe: