Logo proiect heroi
Toate caravanele
Caravana Harghita

Caravana Harghita

Plăieșii de Jos

15-16 Septembrie 2023

cuvânt cheie: colaborare

Cum a fost?

Ce luăm cu noi când mergem în caravană? Două autospeciale pline cu aparatură medicală (ecografe, EKG-uri), paturi de consultație, imprimante, laptopuri și consumabile.

Și mai important, pe cine luăm cu noi? Membrii echipei He-Ro-I: 4 medici gastroenterologi, 5 medici rezidenți gastroenterologi, 1 responsabil de activități, 3 medici de alte specialități, 3 cercetători în sănătate publică, managerul și asistentul manager de proiect, și voluntari. Nu plecăm niciodată fără membrii echipei Caravanei cu Medici, medici specialiști sau rezidenți de diverse specialități și studenți voluntari, maeștri în transformarea unei școli într-o policlinică cu circuite optime.

În Harghita, am consultat conform planului, aproximativ 110 pacienți, ceea ce (ca de obicei) nu ar fi fost posibil fără sprijinul autorităților și al cadrelor medicale locale. Le suntem recunoscători și lor și voluntarilor noștri pentru toată susținerea logistică, medicilor și asistenților care își petrec weekendurile în caravană, precum și vouă, care ne citiți și ne urmăriți!

Galerie

Consultație generală
Realizarea unei ecografii
Realizarea unei ecografii
Consultație generală
Medic din echipa HEROI
Realizarea unei ecografii
Realizarea unei ecografii
Echipa Caravana cu Medici
Realizarea unei ecografii
Logo proiect heroi
State-of-the-art colaborativ ROmânia-Islanda în managementul HEpatopatiilor cronice și a complicaţiilor acestora, ciroza hepatică și cancerului hepatic, destinat grupurilor vulnerabile din România, inclusiv Romi.
Logo liechtensteinLogo ministerul sănătății

Proiect implementat de:

Logo institut regional de gastroenterologie si hepatologie

În parteneriat cu:

Logo caravana cu mediciLogo landspitali

Urmărește-ne pe: